Reiki behandelingen

Een Reiki  behandeling is een liefdevolle, zachte en ontspannende behandeling met de bedoeling om het geestelijke, mentale, lichamelijke en spirituele welzijnsgevoel van jou te bevorderen. Een Reiki behandeling kan je doen bij mij in de praktijk.

Reiki steunt je bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is om te helen

Een Reiki behandeling werkt zeer rustgevend en bevordert je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Zaken die niet in evenwicht zijn op mentaal, emotioneel of fysiek niveau worden gedurende de behandeling weer in evenwicht gebracht.

 

Voor en na een Reiki behandeling is het van belang dat je veel water drinkt

Dit komt doordat herstel van het zelf genezend vermogen altijd gepaard gaat met een reinigingsproces op lichamelijk vlak. Afvalstoffen die zich in de loop der jaren in je lichaam hebben opgehoopt komen weer losser en worden door jouw organen verwijdert. 

Reiki behandelingen in de praktijk

Wanneer je een  Reiki behandeling krijgt wordt je op een behandeltafel behandeld.

Kleding blijft aan

De energie zal overal doorheen vloeien waar geen metalen omhulsel zit.

Het is prettig als kleding niet knelt zodat het makkelijker is om te ontspannen.

 

Vervolgens zal de Reiki energie via mij doorgeven worden middels bepaalde handposities.

Intieme plekken worden vermeden zodat de situatie ontspannen blijft.

 

Het hele lichaam zal via een aantal punten worden behandeld door middel van handoplegging. Reiki kan je voelen. De één voelt tijdens de behandeling warmte of hitte. De ander kan een tinteling voelen. Zeker in het begin kan het zijn dat je helemaal niets voelt.

Door regelmatig behandelingen te ondergaan weet je wat reiki voor je betekend en wat het met je doet.

Een volledige Reiki behandeling duurt 60 minuten.  Ik adviseer de eerste 4 behandelingen achtereen te boeken. B.v 1x in de week.

Reiki behandelingen op afstand

Bij uitzondering of ervaring met reiki kan een afstandsbehandelingen worden gegeven zonder dat ik en jij fysiek bij elkaar aanwezig zijn. Denk b.v. dat je in het ziekenhuis ligt of heerlijk op vakantie bent of misschien heb je examen stress. 

 

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale behandeling in de praktijk, zolang er wel de tijd voor wordt genomen. Per app vraag ik naar jouw naam, geboortedatum en woonplaats. Ook heb je de mogelijkheid om kort de klachten waar je momenteel mee zit te bespreken.

Zorg er voor dat je in een prettige en rustige omgeving bent waar je ongestoord jezelf kan ontspannen

 

 In deze situatie is het het fijnst als er geen knellende kleding wordt gedragen. Zo kan er makkelijk een ontspannen lichaamshouding worden aangenomen.

 

Ik stuurt gedurende de sessie Reiki energie naar je toe door middel van symbolen.

 

Hierbij is de intentie van jouw het belangrijkst, waarbij het vooral draait om liefde en aandacht.

 

Een sessie duurt ong. 40 min. Hou hier rekening mee.