Attentie: Onderstaande tekst kan voor sommigen (die nog niet wakker zijn) schokkend over komen. Word je een beetje wakker,  dan zal dit meer helderheid en inzichten geven en je nieuwsgierigheid opwekken.

 

Lees onderstaande (lange) tekst rustig en aandachtig door. Het heeft een bepaalde opbouw voor waar ik je naartoe wil begeleiden.

Neem de tijd en lees het alleen wanneer je nuchter bent en niet onder invloed van drug.

 

 

Wat is jouw associatie bij spirituele ontwikkeling?

 

De meeste mensen hebben het beeld van een vrouw in een paarse jurk (of die ene in een blauwe, weet je nog?)

 

Het zal er wel 1 zijn die in kleermakerszit tarotkaarten aan het leggen is in een kamer die blauw ziet van de wierook. Kom ik in de buurt?

 Of ben je daar al over heen?

 

Als ik eerlijk ben heb ik dat beeld ook heel lang gehad. Je werd er ook een beetje mee opgevoed. Zeker in de new age tijdperk, media enz.

 

Je spiritueel ontwikkelen vond ik echt iets voor zogeheten ‘zweefteven’ en de ‘geitenwollensokken types’.

 

Maar was het beeld dat ik had eigenlijk wel juist?

 

Nee! Natuurlijk niet!

 

Dit was de media, media marketing en corruptie! Een ieder heeft bijzondere gaven. Alleen ben je op aarde om deze mooie gaven te ontdekken.....herstel....herontdekken.

 

Vanaf kinds af aan (dat je geboren bent) zijn we gehersenspoeld door deze (nep) maatschappij, school, reclame en noem maar op. Zover mogelijk weg van de natuur.

 

Wie ben je dan?....ja die kant gaan we nu op!

 

Mensen pikken het niet meer om een moderne slaaf van de maatschappij te zijn. Mensen worden wakker!

 

Kijk naar NU (en leef ook in het NU)

Je bent Lock down gezet, terwijl je opa en oma gevochten hebben voor jouw vrijheid! Het is je afgenomen!

 

Dit voor een corona virus (terwijl er aan de Noro virus (buikgriep) 50.000 kinderen  (over de ouderen nog maar te zwijgen) er aan overlijden per jaar en je daar niet resistent van wordt.

Maar daar hoor je niks over.....

 

Aan de jaarlijkse griep gaan er meer mensen dood dan Corona virus

Hoe bedoel je Lock Down!! (New World Orde?)

 

Je word gewoon bang gemaakt (en dat doen ze expres).

Ondertussen worden er allemaal  EU opdrachten uitgevoerd waar wij weinig tot niks van weten, zonder dat het ter spraken is gekomen in debatten en de eerste kamer.

 

Lastige uitspraken he.

 

Zodra je mij begrijpt, komt boosheid naar de overheid en de regering als eerste naar boven en als je nog niet wakker bent zal je misschien wel boos zijn op mij...dan vraag ik je te stoppen met lezen....ik heb je gewaarschuwd, met mijn eerste zin boven aan.

 

Toch vraag ik je ....probeer niet boos te zijn en kijk hoe dit allemaal tot stand is gekomen.

 

Keer terug in je innerlijke, jouw spirituele en luister er naar...dingen gaan zoals ze gaan!

 

Geloof me...toen ik wakker werd heeft me dat echt een burn-out opgeleverd, omdat er in die tijd weinig mensen wakker waren en ik niemand kende die wakker was. Laat staan als je er openlijk over sprak....(Ik kan er nog steeds niet in mijn directe omgeving er over praten)  Dacht je dat ze dit lezen??? nee hoor.

 

Want voor leken klinkt spiritueel ontwikkelen nog gewoon eng en zullen ze niet zo snel op deze link klikken!

 

Maar we zijn er nu en miljoenen mensen zijn wakker!

 

Je bent niet meer alleen!

 

Velen keren terug naar hun natuurlijke staat van ZIJN en of je dat nu innerlijke bron of spiritualiteit noemt laat ik even in het midden.

 

Het is de nieuwsgierigheid naar de grote vragen des levens.

 

 Hoe weet je dat je klaar bent om je spiritueel te ontwikkelen?

 

Als je klaar bent voor spirituele ontwikkeling komen de aanwijzingen vanzelf op je pad. Ook de maatschappelijke belangen.

 

Je krijgt bijvoorbeeld een nieuwe collega die hier mee bezig is en jou laat kennis maken met wat er mogelijk meer is. Of je krijgt een folder in de bus van een Reiki Master in de buurt die een gratis workshop geeft.

 

Eigenlijk is het heel simpel. Als je er voor open staat, je aanwijzingen ziet en je het haast als vanzelf opzoekt ben je er klaar voor. Als je er niet klaar voor was zou je dit nu bijvoorbeeld ook niet lezen. Dan zie je niet wat voor informatie en aanwijzingen er allemaal zijn.

 

Raakvlak met persoonlijke ontwikkeling

 

Spirituele ontwikkeling heeft een raakvlak met persoonlijke ontwikkeling. Bij beide durf je kritisch naar jezelf te kijken.

 

Persoonlijke ontwikkeling is alleen gericht op het ontwikkelen van de karaktereigenschappen die je hebt. Je probeert een soort van beste versie van jezelf te worden.

 

Spirituele ontwikkeling is gericht op het ontwikkeling van je bewustzijn. Je zesde zintuig zeg maar. Je mag het natuurlijk ook gewoon intuïtie noemen.

 

Witte Magie / Zwarte Magie

 

Een belangrijke richtlijn voor beginnende keuzes om je spiritueel te ontwikkelen is het volgende.

 

Voor een goede liefdesvolle ontwikkeling heb je witte magie nodig. Dat is dus Reiki. Je herkent ze aan de manier van behandelen. Wanneer iemand alleen jouw wilt behandelen en jouw adviezen wilt geven, hoe om te gaan in situaties, dan praten we meestal over witte magie. Vraag ook of iemand een Reiki behandelaar is.

 

Wanneer iemand je verteld hoe een ander over je denkt zonder dat die ander toestemming heeft gegeven, dan praten we over zwarte magie.

Hier horen ook glaasje draaien en andere spellen bij waar geen goede medium aan verbonden is.

 

Kijk uit met Mediums of iemand die zich Medium noemt.

 

Ga liever naar een ervaren Reiki beoefenaar / Master en leer van hen.

 

Door Reiki cursussen te volgen ontwikkel je door jezelf te behandelen ook spiritueel, niet meer en niet minder. 

 

Ik voel het energetisch / intuïtief aan, maar ook kristallen geven mij inzichten.

 

Helder en oprecht omschreven voor je?

 

Dan komt nu mijn "zweverige" kant  (O je...hou je het nog vol):

 

Al mijn informatie verkrijg ik van 2 opgestegen meesters en dat zijn: Jezus (van Nazareth) en Mikao Usui (grondlegger van Reiki) en dit durf ik sinds 6 febr. 2020 openlijk te benoemen. Ook ik blijf (gelukkig) in ontwikkeling!

 

Dit gebeurd door AL wat is, noem het God, universele levensenergie (Reiki), het witte licht, de bron, allah, boedha. Het is allen 1 en dat is Liefde!

 

Een andere Reiki beoefenaar ontwikkeld het zien en lezen van aura's of pendelen en krijgt inzichten van indianen, zoals de meeste Sjamanen het zo ondervinden.

 

Het belangrijkste en zeker in het begin is luisteren naar je intuïtie. Van daaruit krijg jij je informatie.

Door er naar te luisteren en leren hier mee om te gaan en de voor jouw juiste technieken toe te passen, kom jij tot jouw staat van ZIJN.  

 

Door de Reiki cursussen te volgen ontwikkel je jezelf op unieke wijze. Jouw spirituele doel op aarde!

 

Gebruik het in je onderneming, je hobby, doe alles met liefde.

 

En? Nieuwsgierig!  Was het misschien wel heftig?

 

Met mijn ervaring, de rust die ik nu gevonden heb, de kracht van liefdevol wakker zijn. Mijn Masterschap en verdere ontwikkelingen. Geven mij handvatten om jou te begeleiden op jouw Verheven Pad.

  

Liefs Bas.